...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

Dalseong Gymnasium

Project for a new community gymnasium. The concept developed from an analysis of the site and program elements. Support spaces arranged in a block whose placement then defines the sports areas; exercise, games, wellness, etc. This is wrapped with a unified facade of anodized aluminum expanded metal mesh that provides solar protection and privacy screening for the interior and creates a strong visual identity to the structure. This facade concept results in a building that appears solid from a distance, but at close quarters it appears soft and semi-transparent, lending an ethereal light quality to the gymnasium; creating a building of simplicity and fine-grained clarity.

Competition 2014, South Korea.

Project exhibited at the "2014 Daegu Architecture Culture Biennale".